Restaurants Àger.

Casa Xalets - Cuina de mercat amb vistes. 

El local és molt acollidor i el menjador te unes vistes del Montsec molt xules. Amanides, carn a la brasa, cargols. Entre setmana menú i els cap de setmana serveixen a la carta. 

Dinars i no sempre sopars, de dimarts a diumenge. Revisar horaris a Google maps. Dilluns tancat. 

Web restaurantGoogle maps

Pizzeria Cal Perubí - Pizzes, pasta i amanides. 

Un local molt petit amb una bona terrassa al mig del carrer. Pizzes molt bones amb productes italians. Els amos son molt amables i servicials. Podeu demanar per emportar i també tenen pizzes en trossos fetes per menjar de seguida si tens pressa. 

Sopars i cap de setmana també fan dinars. Dimecres tancat. 

Web restaurantGoogle maps

Lo Poble - Cuina casolana amb personalitat.

En Josep i la Marcela porten aquest petit local a l'entrada del poble. Fan cuina casolana de plat fondo. Guisats i també carn a la brasa. Cuinen molt be. La personalitat de'n Josep pot portar algun malentès però son bona gent.  La terrassa està molt sol·licitada per fer vermut de cara al Montsec. 

Fan l'horari que volen, però solen fer esmorzars, vermuts i dinars. També fan paelles i menjar per emportar. No solen reservar. Al Google maps surt com a tancat però obren. 

És la casa que fa cantonada a l'esquerra just a l'entrada del poble.

Bar Lo Torres - La terrassa.

Al peu de la carretera, tenen la millor terrassa del poble. És el lloc ideal per fer una cervesa i unes braves (recomanables). Fan entrepans i hamburgueses també. Si aneu amb nens la carretera pot fer patir una mica. La terrassa és molt gran, va be per si aneu un grup.      

Fan l'horari que volen, però solen obrir mes tarda i vespre. Consulteu horari al Google maps  

Google maps

Camping Vall d'Àger - Local fantàstic. 

És la local més gran del poble. Ideal a l'hivern per menjar dins i també tenen una bona terrassa. Parc infantil i camp de futbol, sempre hi ha canalla. La zona de terrassa sense cotxes. Restaurant.  

Google maps

La gasolinera - Esmorzars, menú, entrepans i tapes. 

És un local petit a la mateixa gasolinera que porten els fills de la Vicky. Obren ben d'hora al matí per fer esmorzars. També fan tapes molt bones. Be de preu.

Google maps 

Xiringuito de la piscina - Bar, tapes, entrepans.

Només funciona a l'estiu. És una concessió municipal i cada any canvia de gestors. Un lloc per sopar a la fresca.

Google maps 

Botigues Àger.

Servi Martí 

Botiga d'alimentació i una mica de tot. També és estanc. Carn de porc embotits molt bons. Maten porc cada setmana. Carn de corder (xai) també molt bona. 

Obert de diluns a dissabte. Obren a les 9  i tanquen a les 20h ó 20:30h. Migdia tancat. Consulteu horari a Google maps.    

Google maps

Cal Negre

Botiga de queviures. També tenen de tot. La fruita i verdura molt bones. Embotits recomanables. Fan pollastres a l'ast per emportar, molt recomanables.  

Obert de dilluns a diumenge al matí de 9 a 13:30h i la majoria de tardes 17h a 20h. Consulteu horari a Google maps. 

Google maps

Forn de pa Mauri

Pa i coques de recapte i panadons d'espinacs típics d'Àger. També fan cafè i entrepans. S'hi ha d'anar d'hora o s'acaba el pa. Si heu fet tard, també tenen pa a casa Martí.

Obert de dimarts a diumenge al matí de 8:30 a 13:00h 

Google maps